A Wordpress tiszteletben tartása mellett a legjobb tippek és trükkök találhatók itt

A Wordpress tiszteletben tartása mellett a legjobb tippek és trükkök találhatók itt

 

A sikeres blog létrehozásának ismerete nem tanulható meg egyik nap sem. Szerencsére a WordPress egy nagyszerű blogplatform, amely sokkal könnyebbé teszi a sikert. A legfontosabb az, hogy megértsük azokat a trükköket és tippeket, amelyek miatt az Ön számára működik, nem pedig veled szemben. Olvassa el ezt a cikket a WordPress értékes tippeiről.

Nézze meg a kiegészítőket, hogy egyszerű eszközöket találjon, amelyek jobbá teszik webhelyét vagy blogját. Például hozzáadhat egy naptárat az oldalsó menüsávhoz az olvasók számára érdekes események megosztása céljából. Sok nagyszerű kiegészítőt is megtalálhat, amelyek ellenőrzik a reklámozást, és így webhelyét bevételi forrássá tehetik.

A legtöbb sablon beépített céloldallal rendelkezik, ezért használja ki azt. Ez a lecsupaszított oldal lehetővé teszi, hogy szándékukra pontosan arra összpontosítsanak, amit meg akarnak nézni, legyen az regisztrációs űrlap vagy a „Vásárlás most” link. Ez biztosítja, hogy megteszik a kívánt tevékenységeket.

Az oldalsávok általában tele vannak haszontalan információkkal. Hogy egyszerűsítse őket, és csak a látogatók által kívánt információkat tartalmazza, keresse meg a Megjelenés és kütyü részt. Távolítson el mindent az oldalsávból, amely nem von fel több embert a listájába, arra készteti a látogatókat, hogy cselekedjenek, vagy pénzt keressenek. Az oldalsáv leparkolásával a WordPress webhely sikeres lesz.

Használjon egy céloldalt. Ahelyett, hogy közvetlenül az aktuális hozzászólásokra jutnának, a felhasználók először ezen a céloldalon haladnak át. Ezt különféle okokból lehet felhasználni, akár egy termék reklámozására, akár önmaga reklámozására. Számos téma tartalmaz egy nyitóoldalt; vannak fizetett lehetőségek is.

A Wordpressnek számos olyan billentyűparancsnoka van, amelyek egy pillanat alatt használják a postákkal való munkát. A ctrl-c például lehetővé teszi a szöveg másolását, míg a ctrl-x lehetővé teszi a szöveg lemásolását. A Ctrl-v beillesztheti valahova. A Ctrl-b vastag, a Ctrl-i dőlt és a Ctrl-u aláhúzott. Ezek az alapvető billentyűparancsok sok időt takarítanak meg, ha memorizálják őket.

Ha témája van a WordPress webhelyének, sokkal profibbá teheti. Rengeteg olyan webhely található, amelyek lehetővé teszik a témák ingyenes letöltését. Nagyon fontos azonban, hogy a témákat megbízható forrásból töltse le. Ennek elmulasztása elavult vagy rosszindulatú kódok telepítéséhez vezethet.

Amikor sablont keres, keresse meg azt, amely rendelkezik az alapvető elrendezéssel és kialakítással, amelyet a webhelyéhez kíván. Ily módon nem kellene túl sokat testreszabnia ahhoz, hogy a kívánt megjelenést kapja. Ez csökkenti a webhely fejlesztési idejét.

A WordPress-webhely legtöbb látogatójának valamilyen típusú közösségi médiafiókja van, legyen az Facebook vagy Twitter. Ha látnak valamit, és meg akarják osztani a számlájukon, akkor ezt a folyamatot a lehető legegyszerűbbé kell tenni. Ezért töltsön le egy plugint, amely lehetővé teszi a társadalmi megosztást.

Most, hogy van néhány nagyszerű javaslat a WordPressről, jobban megértheti, hogyan javíthatja a blogolással kapcsolatos erőfeszítéseit. Vegye ki azt, amit itt megtanult, és épít ezen a tudáson. Amint információt szerez, bizalmat fog szerezni. Hamarosan megnövekszik a forgalom és a megnövekedett népszerűség a blogodban.