A chip-hangolás előnyei és hátrányai benzines és dízelmotoroknál. Motor chip tuning: szükség van rá? Előnyei és hátrányai az autó villogása

5. rész

  1. Plusz chip tuning.

A chipe hangolás az egyik legjobb módja annak, hogy javítsa autóját potenciálisan rejtett funkciókkal. Az elvégzett munka miatt az autó teljesítménye több mint 10% -kal növelhető.

 

A legtöbb a motor chip-hangolásának előnyei egy autó számára:

 

  1. A vonó- és sebességjellemzők javulása megkönnyíti az autó vezetését mindennapi üzemmódban.

 

  1. Nagy forgalmú autópályán a jármű javította a gyorsulási képességeket.

 

  1. Az autó megnövekedett terhelése esetén, amikor bekapcsolt légkondicionálóval vezetünk, a vezetés sokkal könnyebbé válik. Ezen túlmenően az autók több éves használata után a tulajdonosok panaszkodnak a függőséget okozó tényezőre - a gyári motor áramhiányára. A chip-hangolás segít ezeknek a hiányosságoknak a kijavításában.

 

  1. A chipe hangolás egyszerűbb folyamat, és kevesebb időt vesz igénybe, mint például a motor korszerűsítése, fellendítése. Tehát az egyszerű chip-hangolás csak néhány órát vesz igénybe, míg a motor fokozása három hétig tart.

 

  1. A chip-hangolás sokkal hatékonyabb és olcsóbb, mint a motor gyári kialakításának vagy a szívó-kipufogó rendszer különféle változtatása.

 

  1. A chip-hangolás folyamata megfordítható. Így bizonyos kellemetlenségekkel, meghibásodásokkal stb. a motort sérülés nélkül vissza lehet állítani a gyári alapbeállításra.

 

  1. Az ilyen beállítások az autóban nagyon rendelkezésre állnak, mivel a kereskedő szolgáltatásához nincs szükség a vezérlőprogramok alapos ellenőrzésére különböző innovációk és eredetiség szempontjából. Ez lehetővé teszi a chipek hangolását az összes jótállási járműhöz.

 

  1. Egy bizonyos üzemanyagtípus chip-hangolásának adaptív funkciója lehetővé teszi az autó potenciáljának teljes kihasználását.

 

  1. Az ilyen típusú hangolással beállíthatja az autót a belső égésű motor módosításaira és a "nem szabványos hardverre"; kapcsolja ki a katalizátorokat, a szűrőket, a kipufogógáz-visszavezetést, állítsa be a maximális fordulatszám és fordulatszám értékét.

 

  1. Különböző firmware lehetőségeket lehet konfigurálni a különböző vezetési stílusokhoz - a leginkább agresszív típustól a leggazdaságosabbig, vagy a különféle típusú sebesség- és terhelési tartományok kombinálásáig. A leggyakoribb a kombinált program, amely számos szubrutinból áll, amelyek lehetővé teszik, hogy a legtöbbet hozza ki az autóból. Ennek eredményeként minden olyan mutató, amelynek programját kiigazították, akár 20% -kal is meghaladhatja a szabványt.

 

 

Címkék: chiptuning