Az iPhone egyszerűvé tette az Ön számára: a dolgokat, amiket tudnia kell

Az iPhone egyszerűvé tette az Ön számára: a dolgokat, amiket tudnia kell

 

Épp most kapta meg az új iPhone-ját, és azon tűnődhet, hogy mi a teendő vele. Míg az új technológia szórakoztató és izgalmas lehet, néha zavaró is lehet. A cikkben leírt egyszerű tippekkel néhány egyszerű gyorsbillentyűt találhatsz, amelyek az iPhone-t életedben szórakoztatják és kevésbé bonyolítják.

Keresse meg a telefont gyorsan az új, ingyenes alkalmazás, a Find My iPhone nevű alkalmazás segítségével. Lehetővé teszi, hogy távolról elérje a telefont, hogy koordinátákat nyújtson a térképen, a hangerőt növelje, így a telefon a vastag párnákból hallható, vagy lopás esetén zárolhatja a telefont és törölheti az összes adatot.

Csak dobta el az új iPhone-t a mosogatóba vagy egy tóban? Ne aggódj! Győződjön meg róla, hogy nem kapcsolja be a telefont. Ehelyett enyhén törölje szárazra, amennyire csak lehet. Ne használjon fúvószárítót. Ezután tegye a telefont egy kis zsákba, tele fehér rizsrel, és hagyja éjszakánként ülni. A rizs elnyeli a benne maradt vizet.

Az iPhone nagy tárolóeszközt tesz lehetővé. Használja a képek, videók és kapcsolatok tárolására. Ez egyszerűsítheti az életét, és segíthet megszabadulni számos más modultól, és csak egyre koncentrálhat. Az iPhone jó tárhelyet biztosít, és további alkalmazások lehetővé teszik, hogy szükség esetén növelje ezt a helyet.

Amikor az iPhone-on keresed az internetet, nem kell beírnod ​​a cím ".com" részébe. Mindaddig, amíg a weboldal címét behelyezi, a böngészője megtalálhatja a keresett webhelyet. Ez a tipp talán buta, de valójában időt takarít meg hosszabb távon, különösen akkor, ha az iPhone élete során sokat navigál.

A Siri használatával emlékeztetőket adhat meg a helyszín alapján. Ahelyett, hogy egy bizonyos időpontban hívná a munkát, elmondhatja, hogy emlékeztesse Önt arra, hogy hazaérkezéskor hívjon. Megmondhatja Sirinek, hogy emlékeztesse Önt, hogy hívjon munkát, amikor hazaér. Ez egy újabb testreszabási réteget ad az iPhone készülékéhez. Most a telefon képes lesz érzékelni, amikor otthon vagy, és nem az időre támaszkodik. Hatékonyabban használhatja az emlékeztetőket az időalapú helyett a helymeghatározás alapján.

Ha rendelkezik iphone-val, akkor azonnal meg kell vásárolnia egy telefont. Az utolsó dolog, amit meg akarsz történni, az, hogy a telefon felrobban, mert nem védte meg megfelelően. A néhány méter magas betonra való leszállás jelentheti a telefon bukását, így megvédheti a lehető legjobbat.

Amikor bejövő hívása van az iPhone-on, elnémíthatja a gyűrűt egyetlen gombnyomással. A Sleep / Wake gomb egyszeri megnyomásával a gyűrű néma üzemmódba kerül. Ha a hívót egyenesen a hangpostafiókjához szeretné küldeni, a gombot kétszer megnyomhatja.

Ha aggódik az iPhone elvesztése miatt, regisztráljon az ingyenes iPhone szolgáltatásra. Ez lehetővé teszi, hogy a telefon GPS-jét használja a telefon helyének megkereséséhez. Ezután elkezdheti csengni (úgy, hogy megtalálható legyen, ha a közelben van), vagy ha lopott, zárolhatja és törölheti a telefon adatait.

Gratulálunk az új iPhone vásárláshoz! Most, hogy a legalapvetőbb, mégis működőképes tippekkel élesedik, elkezdheti az új telefon használatát az élet egyszerűsítése érdekében. Indítsa el ezeket az alapokat, és többet tanuljon. Mielőtt tudnátok, iPhone-szakembernek érzi magát!