Tárcsázza ezeket a hasznos mobiltelefon tippeket

Tárcsázza ezeket a hasznos mobiltelefon tippeket

A mobiltelefonok egykoron luxusnak számítottak sokak számára. Valójában egyre több háztartásban nincs is hagyományos vezetékes telefon, inkább az egyéni mobiltelefonokat részesítik előnyben. Fontos tehát, hogy a lehető legjobbat hozzuk ki a mobiltelefonokból, és ez a cikk segít ebben a célban.

Lehetőleg ne fogadjon el olyan frissítéseket, amelyek vezeték nélküliek, vagy olyan alkalmazásokat, amelyek sok memóriát foglalnak el a telefonjáról. Ez hosszú távon csökkenti a teljesítményét, és csökkenti a feldolgozási teljesítményét. Ügyeljen arra, hogy a memória megtakarítása érdekében csak azt adja hozzá a telefonhoz, amire szüksége van.

Próbálja korlátozni az interneten a nap folyamán megtekinthető videók számát. A videó tönkreteszi a GB-keretet, mivel általában streaming, és sok adatot igényel a futtatásához. Ha napközben gyakran néz YouTube-videókat, érdemes a korlátlan adatforgalom mellett dönteni.

Legyen óvatos, ha LTE vagy 4G jelet használó videókat streamel. Valószínűleg rendelkezik bizonyos mennyiségű adattal, amelyet egy adott hónapban felhasználhat. A videó gyorsan felemészti ezt a juttatást, ami magasabb mobiltelefon költséget eredményezhet. Ha sokat megy, fontoljon meg egy nagyobb tervet.

Óvakodjon azoktól a helyektől, ahol gyenge a mobiltelefon vétel. A rossz jel nem csak bosszantó, hanem valóban lemeríti az akkumulátort. Még akkor is, ha nem használja mobiltelefonját, ha olyan helyen kapcsolja be, ahol gyenge a mobiltelefon vétel, teljesen lemerítheti az akkumulátort.

Tudta, hogy a mobiltelefon akkumulátorának van tartalék energiája? Ha úgy találja, hogy mobiltelefonja akkumulátora lemerült, és nincs módja annak feltöltésére, írja be a „*3370#” USSD-t. Akár 50%-os teljesítménynövekedést is tapasztalhat. Ez a tartalék energia töltődik fel, amikor legközelebb tölti a telefont.

Ne érezze szükségét, hogy a plusz pénzt mobiltelefon képernyővédő fóliára költse. A mai mobiltelefonok karcálló üvegből készülnek. Ez az üveg olyan erős, hogy még a billentyűk sem karcolják meg, ha a telefon mellett vannak a zsebében. Ez a képernyővédő valószínűleg kidobott pénz.

Ha van okostelefonja, érdemes néhány naponta teljesen kikapcsolni. Csak néhány percet vesz igénybe, hogy kikapcsolja, majd újra bekapcsolja. Ez segít megtisztítani a memóriát a szükségtelen adatoktól, és a telefon optimálisabban működik.

Okkal feltételezhető, hogy a mobiltelefonok által termelt sugárzás agydaganatokat és egyéb egészségügyi problémákat okozhat. Bár nincs közvetlen bizonyíték arra, hogy ez igaz, jobb félni, mint megijedni. Amikor csak teheti, helyezze telefonját hangszóróra, vagy csatlakoztassa a fejhallgatót.

Amint azt korábban említettük, egyre több család és magánszemély hagyja el a hagyományos vezetékes telefont ahelyett, hogy csak mobiltelefonja lenne. Mint ilyen, kritikus fontosságú, hogy a mobiltelefon tulajdonosok tudják, hogyan hozhatják ki a lehető legnagyobb hasznot mobiltelefonjukból. Ez a cikk tele volt tippekkel, hogy pontosan ezt tegye.

borkóstoló budapest,badacsony borászat,szállás badacsony,szendvicspanel,szendvicspanel ár,panelcentrum 

1. borkóstoló budapest

2. badacsony borászat

3. szállás badacsony

4. szendvicspanel 

5. szendvicspanel ár

6. panelcentrum 

borkóstoló budapest,badacsony borászat,szállás badacsony,szendvicspanel,szendvicspanel ár,panelcentrum