Mobiltelefonok vásárlása egyszerű, ha ismeri ezeket a tippeket

Mobiltelefonok vásárlása egyszerű, ha ismeri ezeket a tippeket

 

A mobiltelefon nagyon hasznos eszköz lehet, de ezek a kézi csodák sokkal többről szólnak, mint a telefonálásról. Ha egyszer tudja, hogyan kell, sok mindent megtehet a mobiltelefonjával. Nem számít, hogy mire van szüksége, az alábbi tanácsok nagyon hasznosak lehetnek.

Amikor mobiltelefont vásárol, vegye figyelembe azokat a funkciókat, amelyekre valóban szüksége van. A mai piacon a telefonok rengeteg funkciót kínálnak, többek között internet-hozzáférést, kamerát és különböző alkalmazások elvégzésének lehetőségét. Bár mindezek a funkciók szépek, nem biztos, hogy megéri a legdrágább telefonért fizetni, ha nem fogja használni őket. Gondolja át alaposan, mielőtt meghozza a végső választást.

Próbálja meg, hogy ne használja a mobiltelefont olyan területeken, ahol gyenge vagy nincs térerő. A telefonok több energiát használnak a gyengébb jelek elérésére. Nem számít, hogy használja-e a telefont vagy sem. Ha csak bekapcsolva hagyja a készüléket ezeken a területeken, az néhány óra alatt teljesen lemerítheti a mobiltelefon akkumulátorát.

Óvakodjon a gyenge térerővel rendelkező területektől. A rossz jel nem csak bosszantó, hanem valóban lemeríti az akkumulátort. Még ha nem is használja a mobiltelefonját, ha bekapcsolva van egy olyan területen, ahol rossz a térerő, az teljesen lemerítheti az akkumulátort.

Fontolja meg egy használt telefon vásárlását, ha frissíteni szeretne, mielőtt a szerződése ezt lehetővé tenné. Ez gyakran olcsóbb, mint az új készülék vásárlása, és nem lesz kötve egy adott szerződéses időszakra. Csak győződjön meg róla, hogy a szolgáltatója támogatja a megvásárolni kívánt telefont, és hogy könnyen hozzá tudja adni a tervéhez.

Egy-két naponta indítsa újra a telefonját. Mivel folyamatosan használja a telefon funkcióit, például az alkalmazásokat, az e-maileket és a böngészőket, a telefon gyorsítótárazza az információkat. Ezen adatok nagy része felesleges, és egy újraindítással kiüríthető. Ezáltal felszabadulnak a rendszer erőforrásai, és megszűnnek a lehetséges hibák.

Ne bajlódjon a mobiltelefon képernyőjének borításával. Számos olyan tartozék van, amely javíthatja a mobiltelefonjával kapcsolatos élményt; a mobiltelefon borítók általában nem tartoznak ezek közé. A legtöbb mobiltelefon képernyője már eleve karcálló, és a műanyag borítás csak az érintőképernyőt teszi kevésbé érzékennyé.

Amikor okostelefont vásárol, győződjön meg róla, hogy valóban szüksége van rá. Az okostelefonok drágák, de sokat nyújtanak a pénzükért. Sokaknak azonban csak telefonhívások lebonyolításához van szükségük telefonra. Ha Ön ilyen embernek tűnik, akkor tudja, hogy az okostelefonok mind előre, mind havonta többe kerülnek. Inkább takarékoskodjon a pénzével.

Töltse fel telefonját egy áramerősítővel vagy a mobiltelefonhoz csatlakoztatható csomaggal. Ez az eszköz már teljes töltöttséggel rendelkezik, így útközben is feltöltheti telefonját, és akkor van tartalék energiája, amikor a legnagyobb szükség van rá. Ehhez a csomagot csak előre fel kell töltenie, hogy ez működjön.

Tartsa távol a vizet a mobiltelefonjától. Sokan időről időre hibáznak, és vízbe ejtik a telefonjukat, ami tönkreteszi azt. Soha ne vidd a medence vagy a fürdőszobai mosdókagyló közelébe. Még ha azt is gondolod, hogy nem fogod leejteni, akkor is megtörténhet a baleset.

Ha aggódik a mobiltelefon sugárzása miatt, használjon headsetet ahelyett, hogy a füléhez szorítja a mobiltelefont. Általában minden mobiltelefonhoz előre csomagolva jár egy fejhallgató. Így már a dobozból kivéve elkezdheti használni. Fontolja meg egy második megvásárlását az autóba, hogy mindig kéznél legyen egy.

 

Ha új mobiltelefont vásárol, ismerje meg a lehetőségeket. Korábbi tapasztalatai alapján talán azt feltételezi, hogy a mobiltelefont és a szolgáltatást is ugyanattól a szolgáltatótól kell beszereznie, sőt, többéves szerződést kell kötnie. Ez azonban nem mindig van így. A feloldott telefonok külön is megvásárolhatók, és egyes vezeték nélküli szolgáltatók nem írnak elő szerződést.

Befektetése védelme érdekében fontolja meg, hogy tokot vásároljon mobiltelefonjához. Sajnálni fogja, ha leejti a védtelen iPhone-t. Néhány igazán jó mobiltelefon tok az Otterbox nevű cégtől származik. Próbálja ki a Defender nevű kiváló minőségű modellt.

Szeretne igazán pénzt spórolni a mobiltelefonján? Vegye fontolóra az előre fizetett mobiltelefonos lehetőségeket. Ezek olyan telefonok, amelyeknél előre megvásárolja az adatokat és a perceket. Nincs szerződés és nincsenek folyamatos számlák. Csak annyit fizet, amennyit használ, és kész. Ez egy kiváló lehetőség, ha úgy látod, hogy minden hónapban rengeteg extra perced és adatod van.

Néhány naponta indítsa újra okostelefonját, hogy az mindig csúcsteljesítményt nyújtson. Az okostelefonok alapvetően kézi számítógépek, és gyakran újra kell indítani őket, hogy kiürüljön a memória. Ha állandóan bekapcsolva hagyja az okostelefont, az lelassul, és a teljesítménye csökkenni kezd.

Próbálja meg elkerülni a bluetooth használatát, amikor nincs rá szükség. A mobiltelefon bluetooth használata az akkumulátor sokkal gyorsabb lemerülését okozza. Természetesen előfordulhat, hogy szükség van rá, de amikor csak lehet, próbáljon inkább headsetet vagy kihangosítót használni.

A mobiltelefon birtoklása gyakorlatilag szükségszerűség a mai, mindig kapcsolatban lévő, állandóan bekapcsolt világban. Ha nincs önnél mobiltelefon, úgy érezheti, hogy el vagy vágva minden barátaitól és családtagtól. Az imént olvasott tippekkel és trükkökkel biztosíthatja, hogy mindig kapcsolatban legyen azokkal, akiket szeret.

sas utca, somogyi béla utca, vörösmarty tér felújítás, ágdaráló, takarítógép, kárpittisztító gép, kisteherautó, teherautó bérlés, kisteherautó bérlés

 

1. sas utca

2. somogyi béla utca

3. vörösmarty tér felújítás

4. ágdaráló

5. takarítógép

6. kárpittisztító gép

7. kisteherautó

8. teherautó bérlés

9. kisteherautó bérlés

 

sas utca, somogyi béla utca, vörösmarty tér felújítás, ágdaráló, takarítógép, kárpittisztító gép, kisteherautó, teherautó bérlés, kisteherautó bérlés