A chiptuning autó vásárlás művészete alkudozással

chiptuning_10.jpgA chiptuning autó vásárlás művészete alkudozással

 

Itt az ideje lecserélni a régi tragacsot? Változásra vágyik a gépjárművében? Fontos tudni, hogy a chiptuning autóvásárlás lehet kihívás, de lehet egészen egyszerű is, ha tudja, mit csinál. Az ebben a cikkben található tanácsok és tippek megadhatják ezt a képzettséget. Olvasson tovább, hogy megtudja, hogyan.

Ha használt chiptuning autót fog vásárolni, az egyik legfontosabb dolog, amit meg kell néznie, az autó kilométerórája. Bármilyen szép is egy autó, ha már 150 000 kilométer van rajta, akkor valószínűleg nem fogja sok hasznát venni.

Készítsen kívánságlistát azokról az autókról, amelyek érdeklik. Sok autót látott már a reklámokban és az utakon. Könnyen összeállíthat egy szilárd listát azokról a járművekről, amelyek megfelelnek a stílusának. Hozzáadhat néhány olyan álomautót, amelyek kívülinek tűnnek az Ön hatókörén; legyen azonban reális azzal kapcsolatban, hogy mit engedhet meg magának.

Ne zárjon ki egy chiptuning autót azért, mert hiányzik belőle bizonyos, Ön által kívánt tulajdonság. Ha például nem tetszik az autó hangberendezése, azt bármikor le lehet cserélni. Nehéz olyan autót találni, amelyben minden pontosan úgy van, ahogyan Ön szeretné; csak legyen nyitott, és ne feledje, hogy ezeket a változtatásokat elvégezheti, ha az autó már az Öné!

Ne feledje, hogy az értékesítők túlnyomó többségének heti vagy havi kvótákat kell teljesítenie. Tartsa ezt szem előtt, és próbáljon meg minden hónap végén elindulni. Azok az autóértékesítők, akik nem teljesítették a kvótájukat, nagyon igyekeznek rávenni Önt a chiptuning autóvásárlásra. Ezek a kvóták segítenek abban, hogy jobb üzletet tudjon kiharcolni.

Bár egyes oldalak azt javasolták, hogy a járművet ne teszteljék, mert az érzelmi kötődés megtörténhet, soha nem jó ötlet kipróbálás nélkül vásárolni valamit. Végezzen el legalább egy tizenöt perces tesztvezetést, hogy valóban ráérezzen, hogyan kezeli az autót, és mennyire kényelmes az autó valójában.

Amikor használt autót vásárol, bölcs dolog lenne a minősített használt járművekhez ragaszkodni, mivel ez nagymértékben csökkenti annak valószínűségét, hogy rossz állapotban lévő autóhoz jut. Csak győződjön meg róla, hogy a tanúsítványt nem a kereskedő, hanem az autógyártó kínálja.

Mindenképpen végezzen kutatást, mielőtt új chiptuning autót vásárol. Az interneten számos olyan forrás található, amely segíthet kitalálni az autó értékét.

Ne kösse magát egyetlen márkához vagy modellhez, de azt is kerülje el, hogy minden egyes autó felé megnyíljon. Célorientált rugalmassággal menjen be egy kereskedésbe. Ez azt jelenti, hogy előzetesen két-három autó után kell kutatnia, majd hajlandónak kell lennie arra, hogy a legjobb alkudozás alapján váltson ezek között.

Vegye figyelembe az üzemanyag-fogyasztást, amikor kiszámítja a jármű költségeit. Amikor a havi autófizetéseit határozza meg, számolja ki, hogy az autó üzemanyag-takarékossága alapján mennyit fog végül havonta fizetni a benzinre. Egy drágább üzemanyag-takarékos chiptuning autó és egy kevésbé drága benzinfaló autó végül ugyanannyiba kerülhet Önnek havonta, miután kiszámolta a benzinre fordítandó összeget.

Van néhány trükk, amit tudnia kell a chiptuning autóvásárlás során; ennek azonban nem kell rémálommá válnia. Keressen meg minden információt arról, hogyan kell kezelni a vásárlást, és kösse össze az itt tanultakkal. Meg fogja találni azt a chiptuning autót, amelyet valóban szeretne, és sokkal boldogabban fog vezetni, tudva, hogy jól vásárolt.

hyundai coupe 2.7 v6, hyundai coupe tuning, renault master 2.5 dci motor hibák, vw passat b5 1.9 tdi fogyasztás, vw lupo tuning, hyundai h1 hibák

 

1. hyundai coupe 2.7 v6

2. hyundai coupe tuning

3. renault master 2.5 dci motor hibák

4. vw passat b5 1.9 tdi fogyasztás

5. vw lupo tuning

6. hyundai h1 hibák

 hyundai coupe 2.7 v6, hyundai coupe tuning, renault master 2.5 dci motor hibák, vw passat b5 1.9 tdi fogyasztás, vw lupo tuning, hyundai h1 hibák