A legjobb tippek a videó marketingről

A legjobb tippek a videó marketingről

 

Keresi a termékek és szolgáltatások reklámozásának módját a közösségi médiumok által jelenleg használt szöveges médiumokon? Ha igen, akkor a videó marketing a következő lépés, amit meg kell próbálnia. A videó marketing lehetővé teszi, hogy testbeszédet közvetítsen, amelyet más online médium nem tesz. Ha meg szeretné tanulni, hogyan kell elkezdeni, vagy csak jobb a videó marketingen, olvassa tovább.

Ki a csapatodon a leginkább motiváló? Ki a legjobb hangszóró? Ez az a személy, aki a cég nevében kamerába kerül. Nem kell, hogy legyen a vezérigazgató vagy az értékesítési személy, aki elolvassa az értékesítési pályát, hanem arra a személyre kell összpontosítania, aki a lehető legjobb munkát végez a cége vagy termékei értékesítésével.

Ne feltételezzük, hogy az Önök vállalatának értékesítői azok, amelyek a legjobbak lesznek a kamera előtt. Keresse meg azt a személyt az irodában, amelyik a legjobb mosollyal rendelkezik, és legyen a cég arca. Senki sem tudja, hogy a cég szóvivője gondnok vagy titkár.

Létre kell hoznia egy videót, hogy dokumentálhassa a szokásos munkanapját, hogy ügyfelei számára megismerjék a termékek létrehozásának és szállításának módját. Ismertesse munkatársait, mutassa meg munkaterületét, és kövesse a különböző lépéseket a megrendelés teljesítéséhez. E rövid dokumentumfilm célja, hogy meggyőzze a nézőket, hogy megbízható szakember.

Használjon olyan eseményeket, mint a kitettség és a szakkiállítás, hogy interjút készítsen szakértőknek. Ezután elküldheti a webhelyén az interjúkat a nézők erőforrásaként. Kérdezd meg a közönség által megkérdezett kérdéseket, és próbáld meg az interjút olyan érdekesnek tartani, amennyit csak tudsz, hogy tartsa a néző figyelmét.

Ha van tégla- és habarcsboltja, ne gondolja, hogy az online videók nem működhetnek az Ön vállalkozásának népszerűsítésében. Meg tudnak és tehetnek. Kezdje el a boltod video túráját, bemutassa magát és bemutassa a legjobb termékeit és szolgáltatásait. Helyesen készült, a videó marketing segíthet személyre szabni vállalkozását és elérheti az új ügyfeleket. Tehát kapcsolja be ezt a kamerát, és mutassa meg a világnak, miért kell kereskednie a boltjában.

Ne legyen túl bonyolult a videókban. Ha sok technikai kifejezést és iparági nyelvet használ, akkor a nézőit fogja hordani. Készítsd el a videóidat a laikusnak. Ha technikai nyelv szükséges, készítsen egy második videót, hogy mélyebb betekintést nyújtson a fejlettebb megjelenítő témájába.

Készítsen néhány kreditet a videókhoz. Adjon meg címet a videókhoz, felsorolja azokat a neveket, akik megjelennek a videókban, vagy akik segítettek neked, és természetesen adjon részleteket a videókban megjelenő termékekről. Győződjön meg róla, hogy hozzáad egy linket a fő webhelyéhez, és arra bátorítja a nézőket, hogy további információkhoz jussanak.

Ez a cikk számos javaslatot adott a videó marketingről. Lehet, hogy használhatja őket a kezdéshez. Előfordulhat, hogy már videohirdetés is van, és csak néhány mutatóra van szüksége, hogy hogyan lehetne jobbá válni. Mindkét esetben az itt bemutatott ötleteknek ezt a marketing lehetőséget kell segítenie abban, hogy előmozdítsák az ügyét.

whisky, nat, bambi, rebarbara, lola, gin, bor, toscana, nero, tímár

whisky nat bambi rebarbara lola gin bor toscana nero tímárwhisky, nat, bambi, rebarbara, lola, gin, bor, toscana, nero, tímár