A szakértők megosztják a gluténmentes és menedzserszűrés online vásárlási titkokat itt

A szakértők megosztják a gluténmentes és menedzserszűrés online vásárlási titkokat itt

 

A pénzmegtakarítás sokkal könnyebb lett! Csak annyit kell tennie, hogy teljes mértékben elolvassa ezt a cikket, és felhasználja azt, amit megtanult. Bármit is vásárol online, olcsóbb lesz az olvasott tippeknek köszönhetően. Mire vársz? Olvassa el az alábbiakat!

Ha sokat vásárol online, akkor tartsa naprakészen a rosszindulatú programok védelmét. Sok olyan webhely, amely lehetővé teszi a vásárlást, a hackeresztés vagy a lopás céljából személyazonosságot kereső emberek célpontja. Figyelembe veszi a biztonsági szoftverek figyelmeztetéseit egyes webhelyekkel kapcsolatban, valamint a webhely üzemeltetőjének jelentései a gyanús tevékenységekről.

Ha talál egy nagyszerű terméket a kedvenc webhelyén, vásárlás előtt keresse meg a keresőmotorban. Jegyezze fel a modellszámot vagy márkát, és végezzen egy gyors keresést, hogy megbizonyosodjon arról, hogy valahol másutt nem tudja olcsóbban vásárolni. Lehet, hogy így megtakaríthat néhány dollárt.

Hívja az online társaságot vásárlás előtt. Ha valamilyen probléma merül fel a vásárlással kapcsolatban, szeretné tudni, hogy könnyen elérheti az ügyfélszolgálatot. Ezért érdemes felhívni, mielőtt megadná számukra hitelkártya-adatait. Ha nem tud senkit hívni a telefonon, lépjen távol.

Ha úgy gondolja, hogy a jövőben sok online vásárlást fog elvégezni, érdemes külön hitelkártyát igényelnie, amelyet csak ezekre a tranzakciókra használhat fel. Könnyebb nyomon követni az összes tranzakciót, ha csak ezek a tételek szerepelnek a kártya tranzakciós nyilvántartásaiban. Ezenkívül nem kell aggódnia a saját források veszélyeztetése miatt, még átmenetileg sem, ha csalás áldozata.

Annak ellenére, hogy unalmasnak tűnik, mindenképpen olvassa el a szerződést és a feltételeket, mielőtt egy weboldalon vásárol. Ezek a dokumentumok értékes információkkal szolgálnak arról, mit tehet és mit nem tehet, ha problémája van a vásárolt elemmel. Olvassa el alaposan azokat, hogy ne érjen váratlan meglepetést, amikor az elemeket vissza kívánja küldeni.

Ha nem biztos abban, hogy egy online áruház megbízható-e, vegye fel a kapcsolatot vevőszolgálatunkkal. Tegyen fel néhány kérdést a termékekkel, a fizetési móddal és a szállítással kapcsolatban. Ha nem érkezik jó benyomás azután, hogy telefonon beszélt egy képviselővel, keressen egy másik online áruházat.

Pénzt takaríthat meg a nagyobb online kiskereskedőknél a kuponok és az üzletekben található üzletek megkeresésével. Ha fiókot szerez, és gyakran jelentkezik be olyan pénzt megtakarító webhelyekre, mint a RetailMeNot.com, hozzáférést biztosíthat a nagyobb online kiskereskedők visszaváltható online kódjaihoz és a fizikai helyekre nyomtatható kuponokhoz is. Próbáljon szem előtt tartani ezeket a webhelyeket a hónap eleje és vége körül a legjobb online kuponok között.

Védje számítógépét. Ha online vásárol, különösen olyan webhelyen, amelyben még nem ismeri, akkor ellenőrizze, hogy számítógépe naprakész-e a vírusvédelemről. Ez elengedhetetlen annak megakadályozására, hogy számítógépe megfertőződjen a rosszindulatú webhelyek által. Számos ingyenes lehetőség található a legtöbb keresőmotorban.

Nézze meg a gluténmentes és menedzserszűrés online bevásárló klubokat. Az olyan webhelyek, mint az ebates.com, óriási ajánlatokkal rendelkeznek. Nem csak a különböző webhelyeken zajló értékesítésekről tudhat meg információt, hanem a vásárlás egy százalékát is fizeti neked, ha ezeken a webhelyeken vásárol. Ez egy nagyszerű lehetőség arra, hogy négyhavonta bónusz-ellenőrzést kapjon, és megszerezze a szükséges dolgokat.

Most, hogy szánta időt a cikk elolvasására, Ön egy gluténmentes és menedzserszűrés online vásárlói guru. Tudod, amit a szakértők tudnak, és ez elkezdi pénzt megtakarítani. Az élelmiszerektől a konyhai mosogatóig mindent meg fog vásárolni, amely lenyűgözi a barátait, tehát kezdjen vásárolni még ma!