A jobb videómarketing érdekében fogadja meg tanácsunkat

A jobb videómarketing érdekében fogadja meg tanácsunkat

Ha van vállalkozása, mindig keresnie kell a termékei és szolgáltatásai értékesítésének új módjait. Az internetes videó erejének kihasználásával kis befektetéssel széles közönséget érhet el. Olvasson tovább, hogy megtanulja, hogyan lehet nagyszerű videós marketingkampányt futtatni.

Adjon ügyfeleinek néhány fantasztikus tartalmat, és videója vírusként terjedhet. Nem kell a legjobb videokamerával rendelkeznie ahhoz, hogy milliók lássák. Meglepő módon még a közepes videókat is meg lehet nézni, ha a közölt információ jó minőségű és releváns. Ennek ellenére megfelelő minőségű videokamerával kell rendelkeznie.

Ha túl félénk ahhoz, hogy megmutassa az arcát a képernyőn, próbáljon meg valami olyasmit használni, mint a Google Search Stories. Ez egy jó módja annak, hogy megmutassa a felhasználóknak az összes szükséges információt anélkül, hogy attól kellene tartania, hogy mindenkinek meg kell mutatnia az arcát.

Fontolja meg, mire vágynak mások, amikor videókat keresnek. A legtöbben valami szórakoztatót és informatívat keresnek. Ha azt magyarázza el, hogyan kell valamit csinálni, akkor beszéd közben használjon ragozásokat, és olyan információkat adjon meg, amelyeket mások nem tudnak. Az is előnyös, ha beszéd közben megmutatja, hogyan kell valamit csinálni.

Legyen magabiztos a videózás közben. Ügyfelei a termék nagyköveteként fogják látni Önt, ami azt jelenti, hogy teljes mértékben bíznia kell a termék képességeiben és értékében. Gyakorolja néhányszor a prezentációt, hogy megbizonyosodjon arról, hogy megfelelő élményt és érdeklődést teremt potenciális ügyfelei számára.

Keresse meg a megfelelő személyt a videóhoz. Talán nem érzi annyira jól magát a kamera előtt, mint kellene. Beszéljen alkalmazottaival vagy esetleg barátaival, hogy találjon valakit, aki hatékony pompomlány lehet cége számára. Ez fokozza a termék népszerűsítését, és több embert megtekinthet.

Bátorítsa nézőit, hogy kommentáljanak a videóhoz, és ossza meg barátaival. Nagyon előnyös lehet minél több hangot kelt a videó, még ha negatív ferde is. A videó megosztása elősegíti, hogy az Ön erőfeszítése nélkül továbbítsa üzenetét másoknak, és az emberek nagyobb valószínűséggel tekintenek meg egy baráttól küldött tartalmat.

Az oktatóvideók nagyszerű lehetőséget kínálnak arra, hogy sokkal szélesebb közönséggel lépjen kapcsolatba. Amikor az emberek nem tudják, hogyan kell csinálni valamit, hajlamosak az interneten tanácsot keresni. Ha olyan videókat tartalmaznak, amelyek megtanítják azt, amit tudni akarnak, szakértővé válik az ő szemükben.

Győződjön meg róla, hogy nyomon követi az egyes videók eredményeit. Megtekintheti, hogy hányszor nézték meg a videót, és honnan származnak ezek a megtekintések. Ez mind rengeteg információ, amelyet a marketingkampányaiban felhasználhat.

Lépjen kapcsolatba nézőivel a YouTube-on a megjegyzések engedélyezésével. Rendszeresen nézze át megjegyzéseit, és válaszoljon a kérdésekre, vagy egyszerűen köszönje meg a felhasználók visszajelzését. Ne habozzon törölni a negatív megjegyzéseket, hogy a felhasználók kényelmesen megoszthassák véleményüket. Figyelnie kell minden olyan videóra is, amelyet válaszként tesz közzé, és esetleg fel kell tüntetnie, ha releváns a témája szempontjából.

Próbálja meg felvázolni a videója útvonalát. A nagyszerű videók már korán világossá teszik, hogy miről lesz szó a videó során. A tartalomba való belemerülés nem segít a nézőknek megérteni a megtekintés előnyeit. Kezdje egy vázlattal, mint egy esszével, hogy már korán elmagyarázza a nézőknek, mire számíthatnak a videó további részében.

Amikor videót tesz közzé, figyelje a megjegyzéseket. Ez a legjobb módja annak, hogy megtudja, mely videók kezdenek igazán beszélgetést, és melyeket hagynak figyelmen kívül. Ne felejtsen el válaszolni azoknak, akik hozzászólnak, hogy tudják, hogy figyeli, amit mondanak, és tanulnak abból, amit megosztanak önnel.

Vírusvideó nem úgy jön létre, hogy egyszerűen feltesz egy videót a YouTube-ra. Népszerűsítenie kell a közösségi médián, a webhelyén, valamint családtagjainak és barátainak e-mailben. Természetesen tudatnia kell az emberekkel, hogy létezik, hogy megtekinthessék!

Legyen egy alapjáték a videómarketing-promóciójához. Azt gondolni, hogy a következő vírusos videóval aranyat érsz, olyan, mintha lottószelvényeket használnál nyugdíjas tervként. Jól működik azok számára, akik nyernek, de a legtöbb veszít és nagyot veszít. Folyamatosan állítson elő tartalmat, és minden videót határozottan reklámozzon. Ha van benne vírusvideó, az magától megjelenik.

Ha időt szán egy hatékony videómarketing-stratégia kidolgozására, az az egyik legbölcsebb döntés, amelyet meghoz. Vállalkozása nagyszerű választ fog kapni fülbemászó és érdekfeszítő online videóitól. Csak emlékezzen arra, amit ebből a cikkből tanult, és hamarosan vállalkozása úgy fog virágozni, mint még soha!

vágott hegyű rajzmarker,extra vékony ecset rajzmarker,extra fine brush,fine liner,vágott hegyű kalligrafikus toll

1. vágott hegyű rajzmarker

2. extra vékony ecset rajzmarker

3. extra fine brush

4. fine liner

5. vágott hegyű kalligrafikus toll

vágott hegyű rajzmarker,extra vékony ecset rajzmarker,extra fine brush,fine liner,vágott hegyű kalligrafikus toll