IPhone tippek és trükkök, amelyeket érdemes tudni

IPhone tippek és trükkök, amelyeket érdemes tudni

 

Az iPhone egy fantasztikus módja annak, hogy csatlakozzon a 21. századhoz. Ez az elegáns, felhasználóbarát és nagy teljesítményű telefon több mint egy telefon: egy önálló kommunikációs központ. Ha többet szeretne megtudni arról, hogyan használja ezt a készüléket, olvasson tovább. Ez a cikk olyan trükköket tartalmaz, amelyekkel még többet tehet.

Használja a fejhallgató zsinórját a fényképezéshez. Nehéz lehet fókuszált képet készíteni, ha olyan gombot nyomogat, amely a tényleges telefonon van. Ehelyett nyomja meg a kábel gombját; az enyhe mozgás egyáltalán nem befolyásolja az iPhone-ját, így éles, tiszta fényképet készíthet.

Ha véletlenül eláztatja az iPhone-ját, van remény! Először is, ne nyomja meg a bekapcsológombot; ez további károkat okozhat. Szárítsa meg a telefont, amennyire csak lehet, majd tegye egy tálba, amelyben rizs van. Hagyja állni legalább 12 órán át. Ez segíteni fog a telefon kiszáradásában, és lehetővé teszi, hogy újra használhassa.

Ha az iPhone-on a Safarit használja az internet böngészésére, próbálja ki ezt a trükköt egy új URL beírásához. Ahelyett, hogy ténylegesen beírná a ".com" szót, nyomva tarthatja a ".com" gombot. Amint lenyomva tartja a gombot, a program végigböngészi a legnépszerűbb weboldalkiterjesztéseket.

A Siri segítségével mostantól helyalapú emlékeztetőket állíthat be. Megkérheti a Sirit, hogy emlékeztesse, hogy 17 órakor hívja fel a munkahelyét. Ehelyett azt mondhatja, hogy "Emlékeztess, amikor hazaérek, hogy hívjam fel a munkahelyemet, Siri". Az iPhone fel fogja ismerni, hogy mikor hazaér, és emlékeztetni fogja a feladat elvégzésére. Így függetlenül attól, hogy mikor ér haza, megkapja az emlékeztetőt.

Ez a telefonos alkalmazások világa, és elég hamar a telefonok fogják helyettesíteni a laptopokat. Ha még nem kezdett bele az iPhone-okba és az alkalmazások használatába, akkor most kell belevágnia. A különböző alkalmazások világa létezik, amelyek a napi ügyei nagy részét el tudják intézni.

Akart már valaha gyorsan egy oldal tetejére navigálni? Ahelyett, hogy megpróbálna visszagörgetni, kattintson a képernyő tetején található állapotsorra. A legtöbb iPhone-alkalmazásban (beleértve a Safarit, a levelezést és a névjegyeit is) ez gyorsan visszaviszi Önt annak az oldalnak a tetejére, amelyen éppen tartózkodik.

Az iPhone számos multimédiás képességgel rendelkezik. Tévéműsorokat, filmeket vagy szinte bármilyen más típusú videót letölthet, és aztán bárhol megnézheti, így a telefon kiváló lehetőség arra, hogy Önt vagy gyermekeit szórakoztassa.

Ha véletlenül vízbe ejtette az iPhone-t, kerülje a bekapcsolást; ez rövidzárlatot okozhat a telefonon. Megszáríthatja, ha óvatosan törölközővel megtörli, vagy egy éjszakára száraz, fehér rizzsel töltött Ziploc zacskóba teszi. Kerülje a hajszárító használatát is, mivel ez a víz mélyebbre szivároghat a telefonba.

Van egy igazán ügyes trükk, amivel az iPhone fejhallgatóval könnyedén kezelheti a hívásait. Ez a rész tulajdonképpen egy másik gombként funkcionál. Ha a fejhallgatót használja, és hívást kap, csak "csípje" meg a gombot. Ezzel válaszolhat a hívásra. Ha a gombra kattint, a hívót a hangpostára küldheti.

Nagyon sok mindent megtanulhat az iPhone-ról. Most, hogy már több trükköt is ismer, olyan dolgokra is használhatja a telefonját, amire nem is számított. Folytassa a felfedezést, és tanulja meg, hogyan teheti a telefonját a lehető legjobban az Ön számára. Használja az itt található tippeket, hogy segítsenek az elindulásban.

 

macbook pro m1 ár, ház csere, iphone ar, almás telefon, apple watch akkumulátor állapot, mini szerviz, árlista háttér, hivatalos apple viszonteladó

 

1. macbook pro m1 ár

2. ház csere

3. iphone ar

4. almás telefon

5. apple watch akkumulátor állapot

6. mini szerviz

7. árlista háttér

8. hivatalos apple viszonteladó

 macbook pro m1 ár, ház csere, iphone ar, almás telefon, apple watch akkumulátor állapot, mini szerviz, árlista háttér, hivatalos apple viszonteladó